appsumo page header

AppSumo Billig software til din hjemmeside.

Læsetid: 4 minutter

Når ens behov for nyt værktøj stiger

Når man begynder at blive bedre til at arbejde med WordPress. Kommer der som regel nogle krav eller ønsker om at kunne gøre noget mere. Det varierer naturligvis i forhold til om man er privat hjemmeside ejer eller også laver arbejde såsom webdesign, hosting eller marketing for andre. Nogen gang har man bare brug for noget bedre værktøj.

Værktøj koster

Og nyt værktøj hvad enten deter hard eller software koster. Og noget koster faktisk kassen.
Der er efterhånden kommet en del udbydere af LTD og lignende tilbud online.
LTD, står for Life Time Deal. Dvs. du køber og betaler for softwaren og de muligheder der så tilbydes. Så har du tilgengæld adgang til softwaren og opdateringer på livstid.
Og hvor lang tid er livstid så? Udviklingen går jo hurtigt på vores allesammens internet, så jeg tror ikke der kan gives nogen garantier. Noget software bliver pga. udviklingen ubrugbart efter et par år. Der er så også risikoen for at firmaet der har udviklet softwaren lukker og slukker, bliver opkøbt medmere.

Software i Skyen

Den nye trend er at rigtig meget softwaren udbydes og afvikles online i ens browser. Dvs. den afvikles i skyen.
Det er jo både godt og skidt. Ingen adgang til internet, så har man ikke adgang til sin software.
Det betyder dog også at der udvikles billigere løsninger, som hurtigt kan tilpasses markedets behov mht. features og lignende.

Brådende kar og markedsførings tricks

Jeg har igennem de sidste par år brugt en del af disse udbydere af LTD. De fleste jeg har prøvet er ok. Senest er jeg dog faldet over et site, hvor jeg faktisk tidligere har fundet nogle gode tilbud. Som annoncerer med adgang til f.eks Shopify gratis, hvis man blot lige liker/deler opslaget på Facebook. De har endda en pris på 349 dollars ved siden af tilbuddet og det man får, er reelt en 14 dages trial. En trial som man altid har hos Shopify alligevel:-)

Jeg købte også Wishpond Central som skulle være det bedste til marketing. Deres oprindelige pris for den service jeg købte igennem Appsumo til små 300kr. for LTD. Hold godt fast er 3500dkr. om måneden. Nogen må godtnok føle sig snydt:-)

Det bedste site for LTD

AppSumo Billig software til din hjemmeside.
Appsumo er nok dem jeg har brugt mest. De virker mest reelle. Har gennemgående nogle gode produkter og der er rig mulighed for at læse reviews fra købere af produkterne før man beslutter sig for køb. Ofte er tilbuddene fra Appsumo meget unikke og ikke noget du finder andre steder.
De har bla. gode tilbud på CRM, Design, Marketing og mange andre områder inden for webdesign.
Nogle tilbud kører over en længere periode og har ikke altid, samme features som udvikleren tilbyder på deres eget website.
Nogen gange er nogle features lavet om, således at man skal købe flere koder for at få den fulde pakke. Det er så ikke altid man har brug for den fulde pakke og så er de penge sparet. Ofte bliver der også tilføjet bedre features/betingelser til Appsumo købere.
Jeg har bla. købt Mailpoet newsletter og email software til WordPress, samt Swarify Video CDN.
Jeg købte også Wishpond Central som skulle være det bedste til marketing. Deres oprindelige pris for den service jeg købte igennem Appsumo til små 300kr. for LTD. Hold godt fast er 3500dkr. om måneden. Nogen må føle sig snydt:-)

60 dages returret/prøvetid

Det bedste er dog deres 60 dages returret. En service der virkelig fungerer og som jeg har gjort meget brug af. Fordi en ting er hvordan de markedsfører produkterne og hvordan de reelt fungerer i praksis for dig. Og der er ikke nogen besværlig returnerings proces man skal igennem, man vælger blot det produkt man gerne vil have pengene retur fra og de røger direkte tilbage på din Paypal account. No quistions asked.
Jeg har bla. købt 3 deals til Appdrag, men efter have afprøvet deres service i lidt over 40 dage og ikke fundet dem brugbare for mig, valgte jeg at få mine penge igen og det har jeg gjort uden problemer flere gange. Appdrag er faktisk en fin løsning hvis man ikke vil rode med WordPress, opsætning og optimering af images mm. Alt er indbygget med pagebuilder, webshop mm. Og så kører det på et såkaldt serverløst setup og har en god hastighed.

Freebies/gratis software

Appsumo har også en del gratis software og service/kurser som man frit kan hente.
bla. nedenstående Signitic, som hjælper dig med at lave custom email signaturer.

Jeg er affiliate med Appsumo og de links der er her på siden er affiliate links. Men jeg står inde for Artiklen, da jeg endnu ikke har haft problemer med at få mine penge igen, hvis et produkt/service ikke levede op til mine forventninger inden for 60 dage efter aktivering.

Appsumo Referal link 

Skriv en kommentar